Gruppsegern bärgad

14 JUL 2013 02:47
Ett oavgjort resultat skulle räcka för att laget skulle sluta som gruppsegrare i weekendturneringen. Det blev en jämn avslutande match i gruppen mot St:Croix från Minnesota för killarna
  • Skapad: 14 JUL 2013 02:47

I den avslutande matchen i gruppspelet av USA Cup, weekendturneringen, spelade Rudbecks skollag för killar oavgjort 0-0 mot St:Croix Academy från Minnesota. Det oavgjorda resultatet räckte för Rudbeck för att stå som gruppsegrare i sin grupp och man går därmed direkt till semifinal.

Rudbecks coach Peter Jexby var nöjd med lagets insats i matchen. Han tyckte att detta var den bästa insatsen laget gjort, tack vare att man höll en bra spelkvalité matchen igenom vilket annars varit ett litet problem i de första matcherna. Bra lagspel över hela banan och att laget i övrigt följde de riktlinjer man lagt upp före matchen var andra detaljer som Jexby gillade. Laget från Minnesota var det bästa motståndet så här långt.
Rudbecks målvakt Patrik Apel höll nollan tack vare ett par kvalificerade räddningar. Jexby vill framhålla Rudbecks mittfältare Gustav Magnusson som lagets bästa spelare i matchen.

Skribent: Per-Ola Olsson

Rudbeckianska Gymnasiets IF - Skolidrott

Adress Västerås stad Pro Aros lärandeo utb, Rudbeckianska skolans IF

Postadress 72187 Västerås